Od 1. 9. 2019 hledáme na uvolněnou pracovní pozici učitel / učitelka na 1. stupni ZŠ novou pracovní sílu. Předpokladem je odborná kvalifikace dle zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících, ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č 197/2014 Sb., a trestní a morální bezúhonnost.
Nabídku životopisu posílejte na adresu: zuzana.holeckova@7zskladno.cz, případně volejte na 736 768 769
Úplata za vzdělávání ve ŠD na školní rok 2018/19 je stanovena ve výši 150,- Kč na žáka za měsíc.
Platbu druhého pololetí ve výši 900,-- Kč (leden, únor, březen, duben, květen, červen) zašlete nejpozději do 28. 2. 2019 na účet školy č.ú. 115-7480750207/0100.
Variabilní symbol obdrží každý žák. Do poznámky k platbě uvádějte celé jméno a třídu.
Vážení rodiče,
číslo účtu pro platbu poplatku za školní družinu (ŠD), platbu za lyžařský výcvik (LVVZ) a pro platbu školy v přírodě (ŠvP). Při platbě vždy uvádějte variabilní symbol a do poznámky jméno a příjmení žáka a popis platby (ŠD, LVVZ, ŠvP).
č.ú. 115-7480750207/0100 u Komerční banky
Variabilní symbol obdrží každý žák a slouží po celou dobu jeho docházky do ZŠ.
.
Dne 19.11.2019 se v 6.A uskutečnila beseda na téma „Maso a masné výrobky“. Předmětem besedy bylo žáky seznámit nejen s masem jako takovým, ale i s jeho dělením podle živočišného druhu a základními výrobními kroky masné výroby.
Zajímavou otázkou a odpovědí bylo pro žáky i to, proč jsou masné výrobky růžové, maso červené a maso vařené šedé, stejně také i dělení masných výrobků do jednotlivých kategorií dle postupu výroby a jejich dobou trvanlivosti. Dále byli žáci seznámeni s tím, proč se při výrobě masných výrobků používají různé přídatné látky a aditiva, že jsou přidávány proto, aby zlepšily organoleptické vlastnosti masných výrobků jako je barva, vzhled, chuť, textura a konzistence. Předposledním bodem besedy bylo seznámení žáků i s výrobou speciálních masných výrobků, jako jsou šunky nejvyšší jakosti a fermentované masné výrobky, tedy takové, u kterých se používají startovací kultury a kultury ušlechtilé. Během besedy byly ukázány také vady masných výrobku, ať už to byly vady fyzikální, chemické či mikrobiální. Před touto problematikou však žáci ochutnali kvalitní masné výrobky a výrobky speciální, které byly pro tento účel přivezeny. Žákům výrobky velice zachutnaly a po besedě nezbyl ani jeden, což svědčí o vysoké kvalitě prezentovaných výrobků.
Copyright © 2017 - 2019 | 7. ZŠ a MŠ Kladno, &  
Vitalex Computers
- Tvorba školních webů